Luposan ACTICELL

door

Luposan

Gewicht

  • 5 KG Controleer beschikbaarheid Informeer me

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

  • Traveness
    -10%
    Ends in 7 days
    $12.60

    Select an Autoship to add this product.

    Eigenschappen Luposan ACTICELL

    • Verwijzing4032326000019
    • Gewicht15 Kg, 5 KG, 1,5 Kg
    • MerkLuposan
    • Fysieke activiteitGemiddeld
    • VoedingswaardenNaturel
    • LeeftijdVolwassen
    • Hond MaatKlein, Medium, Maxi, Gigant
    • Kwantiteit5 Kg, 15 Kg
    • Smaak,

    Beschrijving Luposan ACTICELL


    De originele Luposan ® NATURAL MAINTENANCE ACTICELL (MET VRUCHTEN) is afkomstig van de productielocatie Luposan / Markus-Mühle in Westerwald, Duitsland, direct aan de exclusieve importeur en distributeur in Spain.All producten worden alleen in koelwagens uit Duitsland.We leveren vervoerd naar alle bestemmingen in Spanje, binnen 24 uur. Ons telefoonnummer: 96 640 50 35

    Een licht verteerbare energetische waarde van 367kcal/100g wordt bereikt zonder de toevoeging van suiker en zetmeel.
    MET ACTICELL FRUITPOWER!
    Wat is het beste voor mijn viervoeter? Het aanbod op het gebied van hondenvoer wordt meer en meer uitgebreide - maar toch niet per se beter.
    NU IN SPANJE IN 1,5 kg, 5 kg, 15 kg en 20 kg!
    (20 Kg. IN BRUIN-RECYCLING ZAKKEN MET Spaanse label, SPECIAAL VOOR GEBRUIKERS MET VELE, grote honden, OR FOKKERS!)
    Het dieet specialisten van Markus Mühle hebben altijd gekozen voor een andere aanpak: Ze bieden in exclusiviteit natuurlijke georiënteerde dierlijk voedsel. Zoals we in Spanje zeggen: "HONDEVOER, puur natuur"
    Hun nieuwste innovatie: Acticell Fruit Power voor de cellen!
    Nu de beproefde Markus Mühle natuurgerichte hondenvoer bevat Acticell Fruit Power, een unieke natuurlijke combinatie van verschillende vruchten die vele secundaire plantaardige stoffen.
    Onder anderen, deze fungeren als antioxidanten en zijn dus effectief tegen het verouderingsproces op celniveau als aaseters.
    Acticell helpt de spijsvertering, optimaliseert het gebruik van het eten en versterkt het immuunsysteem.
    De deskundigen ontwikkelde een unieke en uitsluitend natuurlijke combinatie van vitale stoffen uit 10 verschillende soorten fruit - onder andere ananas, appels, mango of huckleberries.
    Acticell bevat vele secundaire plantaardige stoffen, helpt de spijsvertering, verbetert het gebruik van het eten en versterkt het immuunsysteem. De vrucht mengsel werkt als brandstof voor de cellen en als gevolg hiervan dieet de hond optimaal geleverd met alle natuurlijke vitaminen en andere secundaire plantenstoffen.
    Barbados cherriesare de vruchten die de hoogste hoeveelheid vitamine C in de wereld en daarmee versterking van het immuunsysteem.
    Pineapplescontain een grote hoeveelheid bromelaïne, splitsen de eiwitten van het voedsel in aminozuren en dus optimaliseren verteringsprocessen.
    Applesare bekend om hun hoge pectine die dient als een belangrijke voedingsvezels houden van de gezonde darm.
    Bananasthe allrounders met een hoog gehalte aan kalium als een essentieel mineraal verbinding alsook belangrijke vitaminen, koolhydraten en voedingsvezels. In de eerste plaats, ze zijn belangrijk voor de productie van energie in de cellen, de besturing van elektrische processen in zenuwen en spieren en de activering van enzymen.
    Pearslike appels, ondersteuning van het optreden van de darmen en zijn bekend om hun hoge gehalte aan minerale stoffen.
    Raspberriescontain de belangrijke stof biotine die onmisbaar is voor de functie en de groei van huid, vacht en klauwen.
    Huckleberriesfeature een hoog aandeel fenolzuren, flavonoïden en andere secundaire plantaardige stoffen die bijzonder belangrijk zijn voor de gezondheid van de kleine bloedvaten en het vermogen om te zien zijn.
    St. John's breadfeatures antioxidatieve eigenschappen te wijten aan flavoids, galzuur en glycosiden in de schelpen en dus positief effecten spijsvertering.
    Mangospositively invloed op de pigmentatie van de vacht. De secundaire plantenstoffen in de mango vrucht dienen als anti-oxidanten en zo helpen bij de afweer van het lichaam
    Papayaslike ananas, deze vitale bommen uit de tropen bevat belangrijke enzymen, met name papaïne die idealiter helpen de vertering van eiwitten. Bovendien, papaja's zijn bekend om hun spijsvertering ondersteunende effect.
    Markus-Mühle Nature Feed is speciaal geproduceerd in een brok vorm want het ondersteunt de tanden reinigen, kauwen en zorgt voor voldoende speeksel.

    voor honden met een normale activiteit optimaal gewicht te blijven tot intestinale stabiliteit en een sterk immuunsysteem om de dagelijkse voedingsbehoeften te vullen spijsverterings-en stofwisselingsproblemen handhaven

    Markus-Mühle "Dicht bij de natuur Feed" voor alle rassen is een hoogwaardige, complete voeding voor iedere hond, vanwege zijn bijzondere en natuurlijke samenstelling. Dit voer bevat macht! Professionals, die worden omringd door honden op een dagelijkse basis, gebouwd omdat ze geloofden dat honden recht hebben op een gezond leven te leven,. Een licht verteerbare energetische waarde van 367kcal/100g wordt bereikt zonder de toevoeging van suiker en zetmeel. Alle vaste ingrediënten speciaal gemalen tot meel stof! Dit garandeert een bio-natuurlijke aanwezigheid in producten, die een optimale kwaliteit van de mengprocedure en in koude persing die een verzachtende werking op vitaalstoffen heeft waarborgt.
    Het dichtst ALTERNATIEF VOOR NATUURLIJKE-ecologische IDEAL, complete voeding voor alle rassen van honden
    Voedingsadviezen:
    Om overvoeding te voorkomen, is het sterk aanbevolen dat je weegt de vereiste hoeveelheid, want kleine hoeveelheden Luposan meer dan je denkt wegen!
    Aanbevolen hoeveelheid: ca.. 1,2% van het lichaamsgewicht (als vuistregel). Zorg dat er voldoende vers water beschikbaar!
    Een hond met een gewicht van 10 kg moet worden gevoed ongeveer 120 g, terwijl een van de grootte van een teckel, een cocker spainel en een Duitse herder respectievelijk kunnen worden geserveerd rond 100, 180 en 420 g. Geef de hond iets minder voor de eerste drie dagen om hem een kans om te wennen aan de nieuwe voeding te geven. Prestaties en fokdieren, kan de hoeveelheid worden verhoogd naar behoefte. Wij maken geen gebruik van kunstmatige kleur-of smaakstoffen.
    Bijvoorbeeld:..... Een hond van 5 kg, 50 tot 80 GR 10 KG Dog 110-130 GR 20 KG Dog 230-250 GR 30 KG Dog 350-370 GR een 40 KG Dog 470-490 GR een 50 KG Dog 590-610 GR. een 60 KG Dog 710-730 GR. een 80 KG Dog 940-980 GR.
    Dit is een algemene tabel, maar de hoeveelheden zijn ook afhankelijk van ras, de beweging, (activiteit) van de conditie, het klimaat (koud-warm), en vergeet niet, elke hond is anders.

    Meningen van de klanten Luposan ACTICELL